Tesse Ruttenberg

Eigenaar AEOY

Opgegroeid met ouders die een eigen optiek hadden, was het als vanzelfsprekend dat ik alle kennis met de paplepel ingegoten kreeg. Het lag in de lijn der verwachting dat ik later ook als opticien in een optiek aan de slag zou gaan, maar dit was het voor mij nét niet.

Tijdens mijn studies Marketing & Communicatie en Human Resource Management werd het voor mij duidelijk dat mijn toekomst in de recruitment lag. Desalniettemin had ik wel sterk het gevoel dat ik al mijn kennis en ervaring in de optiekbranche niet zomaar weg moest gooien.

All Eyes On You bleek de perfecte combinatie van zowel mijn reeds aanwezige kennis in optiek als mijn geleerde kennis voor wat betreft werving en selectie.

Bij All Eyes On You zetten wij ons met passie in voor zowel werkgevers als kandidaten.
Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Stuur een berichtje via ons contactformulier en wij bellen of mailen je zo snel mogelijk terug!

AEOY, dé partner bij uitstek!

Netwerk

All Eyes On You beschikt over een zeer uitgebreid netwerk die wij graag aanspreken tijdens onze zoektocht naar de ideale kandidaat. Een deel van onze tijd spenderen we graag aan het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk.

Advies

Vanuit onze kennis en ervaring, zowel in de branche als op het gebied van werving en selectie, kunnen wij werkgevers en kandidaten van waardevol advies voorzien.
Soms is dat nét dat kleine beetje extra wat je nodig hebt!

Communicatie

Transparante dienstverlening, heldere afspraken en korte lijnen. All Eyes On You is expert in communicatie.
Of je nu je vacature of CV bij ons achterlaat, of gewoon een berichtje instuurt... Je hoeft nooit lang op een reactie te wachten!

Vertrouwen

Het belang van de werkgevers en kandidaten staat bij ons voorop. Wij komen onze afspraken altijd na en houden je op de hoogte van onze voortgang.
Zo sta je nooit voor verrassingen en weet je altijd waar je aan toe bent!