Ben je een werkgever en overweeg je om de werving en selectie van nieuw personeel aan ons uit handen te geven? Hieronder zes redenen waarom dat een geweldig idee is!

 

Kennis van de markt

All Eyes On You houdt graag een vinger aan de pols. De optiekbranche is een vakspecifieke branche. Gelukkig kennen wij het beschikbare talent, weten we waar ze zijn en hoe we ze kunnen bereiken. Ook zijn we op de hoogte van salarispercentages, loopbaanverwachtingen, beschikbare vaardigheden en huidige aanwervingscomplexiteiten

 

Uitgebreid bereik

Sommige kandidaten zijn moeilijk te vinden. Latent of selectief werkzoekenden zijn lastig te bereiken. De groep die niet reageert op vacatures, zichzelf niet ziet als onderdeel van de ‘talentenpool’ en het te druk heeft om fulltime te zoeken, heeft naar alle waarschijnlijkheid wel een relatie met een gespecialiseerde recruiter zoals All Eyes On You. Zelfs als een mogelijke kandidaat momenteel niet actief op zoek is naar werk, kan een goede recruiter zoals All Eyes On You ze bereiken. Wij hebben dan ook een groot netwerk dat we graag gebruiken om jou te helpen in contact te komen met mensen met een scala aan vaardigheden en ervaringen, van wie velen buiten de radar van een intern team of HR manager vallen.

 

Kandidaten, geen sollicitanten

Veel bedrijven zijn gericht op het aantrekken van sollicitanten, of ze nu reageren op een advertentie, solliciteren via een derde partij of via een eigen website. Waarschijnlijk zijn de meeste van deze sollicitanten geen goede match voor de functie. Vaak moet er daarna veel tijd worden geïnvesteerd in het filteren, beoordelen, matchen en communiceren met de sollicitanten. All Eyes On You ontlast jou als werkgever door de werving en eerste selectie over te nemen. Op deze manier zie jij alleen kandidaten – werkzoekenden die vooraf zijn geselecteerd en die aan alle criteria voldoen. Zo weet je zeker dat deze kandidaten jouw kostbare tijd waard zijn.

 

Employer branding via recruitment

Grote bedrijven investeren veel tijd en geld in de ontwikkeling en marketing van hun employer brand, maar veel Mkb’ers hebben niet dezelfde middelen. All Eyes On You zorgt niet alleen voor werving en selectie, maar wij vinden het ook belangrijk om potentiële kandidaten een echt inzicht geven in een bedrijf – hoe het is om er te werken, welke secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing zijn en of er momenteel beschikbare vacatures zijn. Dit alles zorgt ervoor dat de potentiële kandidaat en een gevoel krijgt van de bedrijfscultuur. Wij komen graag een keer kijken om jou en je bedrijf te leren kennen. Een goede bedrijfsnaam verspreid zich zo als een lopend vuurtje, en bij een fijn bedrijf wil iedereen wel aan de slag!

 

Ad-hoc oplossingen

Of men nu op zoek is naar een vaste kracht of tijdelijke vervanging, de belangrijkste reden die bedrijven geven om een ​​werving- & selectiebureau te gebruiken, is om op korte termijn een kracht met de juiste kennis en kunde aan te trekken. All Eyes On You is dé oplossing bij uitstek als het gaat om ad-hoc oplossingen. Doordat wij over een kandidatenbestand beschikken gaat het hele proces een stuk sneller dan als jij alles stap voor stap zelf op zoek moet naar een kandidaat.

 

Budget / Resource

Stel je eens voor dat je zelf de werving en selectie uitvoert voor één functie. Als eerste moet je het nieuws te verspreiden dat je op zoek bent naar een ervaren en/of kundige kracht. Waar plaats je jouw vacature zó dat die ene kandidaat waar jij naar op zoek bent deze ziet? Welke kosten zijn daarmee gemoeid? Hoeveel van je eigen tijd (en dus geld) ben je daar al aan kwijt? Vervolgens moet je ook nog zorgen dat alle sollicitaties grondig doorgenomen worden, de kandidaten uitgenodigd (of afgewezen) worden en vervolgens moeten alle gesprekken nog gevoerd worden.
Pas daarna weet je of iemand daadwerkelijk in aanmerking komt voor de functie die je open hebt staan. Dit kan allemaal sneller, efficiënter en dus goedkoper via All Eyes On You!

 

Twijfel je na het lezen van dit artikel nog? Neem dan contact met ons op! We bespreken graag wat de wensen en behoeften zijn voor jouw recruitment-vraagstuk en werken samen met jou aan een maatwerk oplossing!

BEL ONS : +31 6 39 48 96 09